Toga aan

Ton van de Camp

Graag stel ik me aan u voor. Laat ik beginnen met een stelling: “Het bloed kruipt waar het niet gaan kan”. Al vroeg bleek dat ik een meer dan normale interesse had in cijfertjes en de volgorde daarvan. Later bleek dat fiscale zaken daar synchroon aan liepen. De keuze om beide zaken te combineren en als fiscaal-advocaat op te treden zijn daarom voor mij een logisch gevolg!

Ik heb mij gespecialiseerd als fiscaal-advocaat, een rol die voor veel mensen niet helemaal helder is. Ik ben geen belastingadviseur en vul geen aangiftes in. Wel kunnen bedrijven en privépersonen waaronder ook fiscalisten en accountants een beroep op mij doen in allerlei formeelrechtelijke fiscale kwesties. Geheel onafhankelijk en vertrouwelijk.

Ik ben een geboren en getogen Brabander. U kunt makkelijk contact met ons kantoor krijgen en u zal er zich direct thuis voelen. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel en is de basis van het vertrouwen wat we wederzijds in elkaar moeten hebben.

Alleen met volledige openheid en vertrouwen kunnen we tot de kern van de zaak komen en vormen de basis voor de enige en juiste oplossing van uw vraag.

Curriculum Vitae

Na de lagere en middelbare school heb ik in 1987 mijn doctorandus titel gehaald in de Fiscale Economie aan de Katholieke Universiteit Brabant (huidige Tilburg University). In 1989 ben ik afgestudeerd als meester Fiscaal Recht aan dezelfde universiteit. Uiteraard blijf ik mijn vakgebied op de voet volgen, en dat is binnen het fiscaal recht geen overbodige luxe.

Werkzaamheden

1987-1989     : Belastingdienst

1989-2000     : belastingadviseur

2001-2013     : (fiscaal-)advocaat/partner

2013-            : (fiscaal-)advocaat/eigenaar Camp Fiscaal Advocaat in Eindhoven

De uiteindelijke keuze om me zelfstandig te vestigen in Eindhoven hebben enerzijds te maken met mijn gedrevenheid om de dienstverlening te kunnen geven die ik zelf voor ogen heb en anderzijds met de pure specialisatie in mijn vak.